Toimitusehdot

Asiakkaan tiedot tallennetaan myyjän asiakastietorekisteriin.

Toimitukset

Toimitukset kuljetetaan neljä akselisella kuorma-autolla. Asiakas (tilaaja) vastaa siitä että kohteeseen pääsee kuorma-autolla huomioiden teiden painorajoitukset ja kuorma-autolle tarvittavan tilan. Tilaaja merkitsee valmiiksi tilaukselle purkupaikan siten, että kuljettajan on paikka mahdollista havaita ja tilattu määrä on sinne mahdollista toimittaa.

Jos tuotetta ei ole mahdollista toimittaa asiakkaan kohteeseen niin asiakkaaseen ollaan puhelimitse yhteydessä. Jos asiakasta ei saada kiinni, toimitusta ei toimiteta ja asiakas maksaa kuljetuksen osuuden, tuotteen hinta palautetaan. Jos asiakas saadaan kiinni, yhdessä sovitaan joko vaihtoehtoinen purkupaikka tai toimituksen peruutus. Jos toimitusta ei voida toimittaa kohteen ahtauden tms. takia asiakkaalle palautetaan tuotteen hinta mutta kuljetuksen osuus veloitetaan joka tapauksessa.

Toimitukset tapahtuvat ma-la klo 7-21 välisenä ajankohtana. Tilaajan pitää varautua siihen että kuorma toimitetaan tilaajan valitsemana päivänä klo 7-21 välisenä aikana. Kellonaikatoiveen voi esittää mutta sitä ei pystytä lupaamaan toimitusten luonteen takia.

Reklamaatiot

Tuotteeseen, määrään tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot on tehtävä viiden päivän kuluttua toimituksesta.

Toimittajan on mahdollista siirtää toimitus esimerkiksi äkillisen laiterikon tai sairastapauksen johdosta. Asiakkaalla on tällöin mahdollisuus saada tilauksen ennakkomaksu takaisin jos toimituksen siirto ei sovi asiakkaalle.

 

Toimittajalla on korvausvastuu korkeintaan toimituksen maksun verran. Toimittaja ei vastaa välillisistä vahingoista.