Noutopihaltamme voit noutaa itse tuotteita peräkärryyn, saaviin tai vaikka ämpäriin! Meillä on kasoilla multaa, männyn kuorikatetta, kalliomurskeita 0-11 mm ja 0-16 mm, sepeliä 8-16 mm, kivituhkaa, singeliä 8-16 mm, maisemakiviä, hiekoitussepeliä ja hiekkalaatikkohiekkaa. 

Hauhon Noutopihalla osoitteessa Siikasentie 4, 14700 Hauho toimii itsepalveluna joka päivä!

Miten toimin Hauhon Noutopihalla?

Noutopihalla itsepalveluna:

  • Lastaa tuote lapioiden kyytiisi. Tuotteet maksavat tilavuuden mukaan, eli jos sinulla on esim. 1000 litran tilavuus peräkärryssä ja sinulla on puoli kärryllistä vaikkapa multaa, on määrä silloin 0,5 m3 eli 500 litraa. 
  • Noutopihalla on punainen mökki jonka seinällä on kaksi postilaatikkoa. Toisessa on tyhjiä tuotelappuja joihin kirjoitat mitä olet ottanut ja kuinka paljon. Toinen lukittu postilaatikko on täysiä lappuja varten. Laita postilaatikkoon täytetty lappu ja käteisellä tuotteen hinta, tai laskutustiedot joiden perusteella laskutamme ostoksenne. Jos maksat käteisellä, laita tietosi jotta voimme lähettää kuitin ostoksestasi. Mieluiten sähköpostiin.
  • Jos tarvitset apua, olemme puhelimen päässä! Puh. 045 6515875 tai 040 9625188
  • Kuomukärryjä emme lastaa traktorilla!

 

Tervakosken Noutopihalla osoitteessa Maunontie 14, 12400 Tervakoski on kuorikatetta ja mursketta. Tervakosken Noutopiha toimii vain itsepalveluna.